Audi MMI   MMI-componenten  Overzicht
De Audi Multi Media Interface, kortweg MMI, verenigt verschillende systemen voor communicatie en entertainment in uw Audi.
Via de MMI kunt u radio en cd's beluisteren, televisiekijken* en zelfs portable spelers* aansluiten. Bovendien beschikt de MMI over twee geheugenkaartlezers en een interne harde schijf, waarop u uw favoriete muziek kunt importeren. Het navigatiesysteem leidt u rechtstreeks naar uw reisdoel. Of u volgt uw individuele routeplanning met maximaal negen tussenstops. Er wordt bij de routegeleiding rekening gehouden met actuele informatie over verkeersomstandigheden. Uiteraard kunt u vele functies van uw mobiele telefoon gebruiken. Ook is er een separate bedieningshoorn* voor de autotelefoon beschikbaar. Daarnaast combineert de MMI verschillende systemen in uw wagen ter ondersteuning van de bestuurder.
U kunt de uitgebreide infotainment-functies in uw wagen op verschillende manieren bedienen. Zo kunt u alle functies via de MMI-bedieningseenheid middels een intuïtief en uniform bedieningsconcept bedienen. En met het multifunctiestuurwiel of via de spraakbediening commando's kunt u op comfortabele wijze die MMI-functies, die u vermoedelijk het meeste gebruikt, bedienen.